Tutustu johtokuntaan

Mikko Mäntyniemi
Mikko Mäntyniemi

Salla Korja

Puheenjohtaja

Nimeni on Salla Korja. Olen kotoisin Hollolasta ja aloittanut urani Mateissa ja Maijoissa tanssijana taaperoiässä viime vuosituhannella ja siitä eteenpäin olen tanssinut koko ikäni. Opiskelin Oulussa tanssinopettajaksi, jonka jälkeen opetin Mattien ja Majiojen ryhmiä useita vuosia. Nykyisin toimin seuran puheenjohtajana.

Asun Helsingissä ja minulla on kaksi teini-ikäistä lasta. Leipätyökseni olen toiminnanjohtaja-tanssitaiteilija helsinkiläisessä Tanssiteatteri Tsuumissa.

salla.korja@tsuumi.com

Jaakko Kerppilä

Varapuheenjohtaja

MM_Marika_j

Marika Pöllänen

Tanssija & Ohjaaja

Olen Marika Lindroos, tanssiva lastenhoitaja. Olen tanssinut 3-vuotiaasta asti enemmän ja vähemmän. Ohjaan myös ryhmiä maanantaisin. Tuon johtokunnassa esille ohjaajien näkökulmia ja kuulumisia. Olen ollut johtokunnassa vuodesta 2016.

Liityin johtokuntaan, koska halusin että oppilaatkin näkevät, että joskus hekin voivat olla samassa asemassa ja jatkaa perinnettä eteenpäin!

Tapio_j

Tapio Kärkkäinen

Avulias talkoolainen

Johtokunnan jäsen vuodesta 20XX, ehkä 2017? Tyhmä, avulias ja ahkera. Ei kauhean hyvä yhdistelmä jos haluaa päästä helpolla elämässä. Kolme lasta tanssii Mateissa ja Maijoissa. Kun tanssisalin nurkilla pyörii tarpeeksi kauan, niin saattaa päästä vaikka johtokuntaan. Matkan varrella on tietysti tarttunut yhtä ja toista pääkoppaan ja niitä tiedon murusia yritän jakaa seuran hyväksi. Ja omaksi vaivaksi. Vaiva tosin palkitaan ruhtinaallisesti, kun saa seurata iloisia harrastajia!
 
Allekirjoittanut täyttää yhden kiintiöpaikan seuran hallitusessa, olen ainoa tanssitaidoton johtokunnassa.

Kristiina Vanhala-Selin

Sihteeri

Haluan edistää lasten, nuorten sekä aikuisten tanssiharrastusta ja kulttuuritoimintaa Hollolassa olemalla mukana talkoissa, tanssileirien huoltajana ja pakollisten paperien pyörittäjänä.

Omasta kansantanssiharrastuksesta on pitkä aika, mutta  jälkikasvun osalta on ollut ilo seurata kuinka kansantanssissa on menty tällä vuosituhannella tosi paljon eteenpäin. Tyttöni ovat olleet mukana jo 3-vuotiaasta lähtien, ja olen tyytyväinen siihen, että he pääsevät  Matteissa ja Maijoissa myös itse ideoimaan tansseja. Elävä kulttuuriperintö on arvokas asia ja meidän tulee arvostaa tätä yhdessä tekemisen meininkiä, johon Hollolassa on pitkät perinteet.

MM_Sanni

Sanni Kapanen

Tanssijoiden äänitorvi

Olen tanssija Harhassa ja pidän huolen siitä, että tanssijoiden ääni tulee myös kuulluksi johtokunnassa.

Liityin johtokuntaan vuonna 2019 toiveena kehittää seuratoimintaamme eteenpäin.

Heljä Korja

Kunniajäsen & Taloudenhoitaja