Tutustu ohjaajiimme

Saara Savusalo
Saara Savusalo

Béla Gazdag

Midit / Juniorit / FolkJam

Olen Béla Gazdag, Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK). Tanssitieni on vienyt Hollolan Nuorisoseuran toiminnasta, ohjaamaan Lahteen ja sieltä Ouluun ammattiopintoihin ja nyt ympyrä ikään kuin on sulkeutunut. Opettajanurani on vasta alussa ja onkin hienoa päästä kehittämään sitä Mattien ja Maijojen matkassa.

Kansantanssissa on minulle ehdottoman tärkeää yhdessä tekemisen voima. Haluankin aina lähteä opetuksessa ryhmän tarpeista, oli kyseessä pienet harrastajat tai aikuiset tanssijat. Uskon, että positiivisella ilmapiirillä syntyy parasta. Leikki on toinen minulle tärkeä asia, ja yritän kaikessa tekemisessä pitää leikillisyyden mukana. Tämän vastapainona vaadin kuitenkin tarkkaa harjoittelua ja esimerkiksi liikkeiden loppuun asti viemistä.

Vuoden ohjaaja vuosimallia 2022.
MM_Marika


Marika Pöllänen

Taaperoiset / Pikkuruiset / Midit / Juniorit

Useimmat minut jo tietävätkin. Olen Marika Pöllänen, tanssiva lastenhoitaja ja myös kahden lapsen äiti.

Aloitin kansantanssin 3-vuotiaana ja siitä asti on tullut tanssittua enemmän tai vähemmän. Mateissa ja Maijoissa olen ollut mukana vuodesta 2007.  Aloitin tanssijana ja olen pikkuhiljaa siirtynyt myös ohjaamisen puolelle. Olen toiminut seurassa apuohjaajana liki 10 vuotta. Apuohjauksen jälkeen olen siirtynyt ohjaajan tehtäviin ja niitä olen tehnyt viitisen vuotta.

Vuoden ohjaaja vuosimallia 2019

Olen ammatiltani silti lähihoitaja ja koulutusohjelmana olen käynyt lasten- ja nuorten hoidon ja kasvatuksen. Olen näiden vuosien aikana käynyt ohjaajakoulutukset kansantanssiin liittyen, kerhonohjaajakoulutukset ja apuohjaajakoulutukset. Olen ollut toiminnassa mukana yli 10 vuotta ja voisin jopa sanoa, että tunnen Matit ja Maijat kuin omat taskuni. Onhan tämä melkein kuin toinen kotini. Opetan lasten ja nuorten ryhmiä joka maanantai.

Lasten kanssa toiminen on minulle luontevaa ja sydämen asia. Opettajana minä olen vaativa, mutta myös lempeä. Otan jokaisen huomioon yksilöinä. Tuen ja turvaan juuri teidän lasta tai nuorta tanssitunneilla. Oppilaiden mukaan olen tarkka, vaativa, hauska sekä kerron hyviä vitsejä – ja lasten suustahan se totuus kuuluu.

Vietetään ihania hetkiä!